Over ons

Op een steenworp afstand van Deventer is P4T gevestigd. Het bedrijf biedt een totaaloplossing voor bedrijven en particulieren als het gaat om druk- en printwerk. “P4T vindt het belangrijk om hun relaties te ontzorgen en biedt hun hulp van A tot en met Z aan.”

“Uw wens en vraag is onze zorg. U, als klant, staat bij ons centraal. Of het nu gaat om het geven van advies of het produceren en leveren van bedrukte producten; bij P4T wordt u op uw wenken bediend. Wij leveren: de beste kwaliteit, goede service, scherpe prijzen en persoonlijk contact. Kortom: door de persoonlijke benadering, productie in eigen huis en jarenlange ervaring bent u én bij ons aan het juiste adres én kunt u op ons vertrouwen.”

Wie zijn wij?

Zijn passie voor het bedrukken van textiel kwam niet zomaar uit de lucht vallen, van jongs af aan was Patrick Zwijnenberg al te vinden in de textieldrukkerij van zijn familie. Toen hij in 1996 samen met twee compagnons Araprint Textieldrukkerij oprichtte, was hij niet meer weg te slaan uit deze branche. Het leidde uiteindelijk tot een succesvol bedrijf waar 21 medewerkers onder de leiding van Patrick werkten. Na zeventien jaar werd dit bedrijf overgenomen door een online partij. Iets wat hij miste in deze (online) branche was het persoonlijk contact met de klant. Hij besloot dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en zodoende schrijft hij tegenwoordig het verhaal van P4T samen met zijn huidige werknemers. In 2015 geleden besloot Patrick Zwijnenberg Print4Textiel op te richten. 

De naam, P4T, is herleid van Print4Textiel. Sinds de oprichting in 2015, in Bathmen, heeft Print4Textiel de focus gehad op het bedrukken van textiel in de breedste zin van het woord. Later vond er een product verbreding plaats door ontwikkeling in de markt en zijn hieraan drie andere labels bij toegevoegd. Dit zijn Print4Kids en Print4Promotie. Deze uitbreidingen werden enkele jaren na de oprichting definitief gemaakt. Vandaag de dag wordt de afkorting P4T gebruikt om algehele bekendheid te creëren met onder zich deze drie verschillende labels

Wat printen wij?

P4T stelt zichzelf voor als ‘totaalleverancier voor al uw drukwerk’. Hieronder een kleine greep uit de producten die wij met vergaarde kennis, 100% passie en specialisten uit het vak kunnen leveren:

  • Bedrukt textiel: onder andere, sportkleding, bedrijfskleding, promotioneel textiel, tassen, caps.
  • Papierdruk: onder andere visitekaartjes, spandoeken, flyers, vlaggen, brochures, stickers, offertemappen.
  • Relatiegeschenken: onder andere, pennen, drinkwaren, zonnebrillen, hoeden, paraplu’s.

Wat zijn onze diensten?

Ons bedrijf staat voor het ontzorgen van de klant. Uw opdracht wordt van A tot Z verzorgd. Denk aan: controle en het drukklaar maken van bestanden, opmaakwerkzaamheden, productie begeleiden, productietechniek bepalen, eigen en externe vervoerders en advies op maat. Of u nu opzoek bent naar passende bedrijfskleding voor uw personeel of standaard drukwerk om uw bedrijf, evenement of product te promoten; u bent bij P4T aan het juiste adres!

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Kom vrijblijvend langs in onze showroom om voorbeelden, samples en materiaal van dichtbij te bewonderen en laat je door onze experts adviseren. Graag willen wij in contact komen om te kijken wat wij voor u als bedrijf (nog meer) kunnen betekenen.”