Liefde en passie voor het vak

Why

‘Oog voor detail’. Dat is de kern van ons bestaan en wat ons drijft. Alles wat we doen, doen we uit liefde en passie voor het vak. En daarmee maken we het verschil, want het gaat niet alleen om het bedrukken van textiel, maar vooral ook om het totaal ontzorgen van onze klanten. Dat is waar wij voor staan.

How

Wij werken altijd vanuit de vraag van onze klanten, altijd oplossingsgericht. We laten ons hierbij niet leiden door beperkingen. Dat betekent dat we zowel drukwerk in huis realiseren, maar gerust ook opdrachten onderbrengen bij partners waar we mee samenwerken. Het gaat ons namelijk om het leveren van een totaaloplossing, waarbij wij garant staan voor de kwaliteit, de service en de levering conform de gemaakte afspraken. Uw vraag is onze zorg!

What

We bedrukken textiel en aanverwante artikelen in de breedste zin van het woord. Dat doen we voor kleine, middelgrote en grote organisaties. We hanteren verschillende druktechnieken en hebben een adviserende rol bij de keuze van druktechniek. Altijd gericht op de maximale kwaliteit in verhouding tot het gebruiksdoel en de gewenste leversnelheid van het eindproduct.