Specialist in bedrukken

Bij Print4Textiel hebben wij alle nodige druktechnieken in eigen huis. Met de meest eigentijdse apparatuur en niet te vergeten onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij bedrukkingen vervaardigen voor bedrijfskleding, sportkleding, promotionele textiel en diverse relatiegeschenken.

De volgende technieken kunnen wij u aanbieden:

– Zeefdruk

– Borduren

– Sublimatie

– Transfers

Zeefdruk
Deze techniek wordt voornamelijk gebruikt voor promotioneel textiel en bedrijfskleding. Logo’s en/of teksten worden door middel van een zeefraam op de traditionele manier gedrukt. Grote en kleine oplages zijn hierin mogelijk.

Borduren
Borduring geeft een professionele uitstraling aan uw kleding. Deze techniek wordt dan ook voornamelijk gebruikt voor duurzame kleding stukken, denk bijvoorbeeld aan (werk)jassen, fleecetruien, poloshirts en sloven. Wij beschikken over de modernste apparatuur en kunnen daarom snel en uitstekende kwaliteit leveren. Ook hierin zijn kleine en grote oplages mogelijk.

Sublimatie
Sublimeren is een techniek die voornamelijk op polyester kleding gebruikt kan worden. Denk hierbij aan sportshirts, wieler/mtb kleding. Sublimatie is een transfer techniek waarbij de inkt in de polyester vezel zakt. We kunnen deze techniek niet op alle kleuren kleding drukken. Uitgangspunt is dat de stof wit moet zijn.

Transfers
Transfers zijn er in vele verschillende soorten. Deze techniek wordt dan ook voor allerlei soorten textiel gebruikt.

De volgende transfers produceren wij in eigen huis:

Digitale transfer
Flex folie
Flock folie
Chemische tranfers
Sporttransfer inclusief blocker
Plastisol transfers
Reflectie transfer
Nylon transfer

Al deze transfers brengen we met een transferpers/hitte pers aan op verschillen soorten en kwaliteiten textiel. Uiteraard kunnen wij ook het opzetten van de logo’s/teksten voor je verzorgen.

Hierbij de meest voorkomende druktechnieken bij de verschillende textiel/kleding soorten:

Bedrijfskleding: zeefdruk, borduren, digitale transfer, flex folie, flock folie, chemische transfers

Sportkleding: digitale transfers, flex folie, flock folie, sporttransfer inclusief blocker, sublimatie transfers

Promotionele textiel: zeefdruk, borduren, digitale transfers, flex folie, flock folie, plastisol transfers