Specialist in bedrukken van textiel en relatiegeschenken

Zoekt u een specialist die alles weet van het bedrukken van textiel? Dan bent u bij Print4Textiel aan het juiste adres. Met onze kennis van de verschillende druktechnieken en jarenlange ervaring in deze branche voorzien wij u altijd van het beste advies. Onze moderne apparatuur en geavanceerde machines zorgen ervoor dat wij een hoge kwaliteit print- en drukwerk afleveren. In huis bedrukken wij bedrijfskleding, sportkleding, promotioneel textiel en een ruim assortiment aan relatiegeschenken.

Druktechnieken die wij aanbieden:

l Zeefdruk
l Borduren
l Sublimatie
l Transfers

Zeefdruk

Deze techniek wordt voornamelijk gebruikt voor promotioneel textiel en bedrijfskleding. Logo’s en/of teksten worden door middel van een zeefraam op de traditionele manier gedrukt. Grote en kleine oplages zijn hierin mogelijk.

Borduren

Borduring geeft een professionele uitstraling aan uw kleding. Deze techniek wordt dan ook voornamelijk gebruikt voor duurzame kleding stukken, denk bijvoorbeeld aan (werk)jassen, fleecetruien, poloshirts en sloven. Wij beschikken over de modernste apparatuur en kunnen daarom snel en uitstekende kwaliteit leveren. Ook hierin zijn kleine en grote oplages mogelijk.

Sublimatie

Sublimeren is een techniek die voornamelijk op polyester kleding gebruikt kan worden. Denk hierbij aan sportshirts, wieler/mtb kleding. Sublimatie is een transfer techniek waarbij de inkt in de polyester vezel zakt. We kunnen deze techniek niet op alle kleuren kleding drukken. Uitgangspunt is dat de stof wit moet zijn.

Transfers

Transfers zijn er in vele verschillende soorten. Deze techniek wordt dan ook voor allerlei soorten textiel gebruikt.

De volgende transfers produceren wij in eigen huis:

l Digitale transfer
l Flex folie
l Flock folie
l Chemische tranfers
l Sporttransfer inclusief blocker
l Plastisol transfers
l Reflectie transfer
l Nylon transfer

Al deze transfers brengen we met een transfer / hitte pers aan op verschillen soorten en kwaliteiten textiel. Uiteraard kunnen wij ook het ontwerpen en aanpassen van uw logo of tekst verzorgen.


We hebben de meest voorkomende druktechnieken bij de verschillende soorten textiel en kledingsoorten op een rijtje gezet:

Bedrijfskleding → zeefdruk, borduren, digitale transfer, flex folie, flock folie, chemische transfer

Sportkleding → digitale transfer, flex folie, flock folie, sporttransfer (incl. blocker), sublimatie

Promotioneel textiel → zeefdruk, borduren, digitale transfer, flex folie, flock folie, plastisol transfer

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit de verschillende druktechnieken of wilt u weten welke druktechniek het beste past bij uw product en het gebruik ervan? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.