Welkom op onze website en webshop!

Op steenworp afstand van Deventer is P4T gevestigd. Het bedrijf biedt een totaaloplossing voor bedrijven en particulieren als het gaat om druk- en printwerk. “P4T vindt het belangrijk om hun relaties te ontzorgen en biedt hun hulp van A tot en met Z aan.”

P4T is de totaalleverancier voor al uw drukwerk, dus wat bedrukken wij zoal?

  • Bedrukt textiel: onder andere, sportkleding, bedrijfskleding, promotioneel textiel, tassen, caps. Dit zowel voor volwassenen als kinderen!
  • Papierdruk: onder andere visitekaartjes, spandoeken, flyers, vlaggen, brochures, stickers, offertemappen
  • Relatiegeschenken: o.a. pennen, drinkwaren, zonnebrillen, hoeden, paraplu’s

Meer dan drukken!

Als totaalleverancier kunnen wij je op verschillende manieren helpen om jouw bedrijf, evenement of persoonlijke/privé gelegenheden te promoten, te sieren en aan te kleden. Weet je al wat je wilt qua textieldruk en/of papierdruk? Dan is onze eigen webshop dé plek om jouw artikelen te bestellen, zonder al teveel poespas.

Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op of kom langs, de koffie staat klaar!

  • Oplossing op maat
  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Een showroom waarin voorbeelden, samples en materiaal van dichtbij te bewonderen zijn

Textiel + bedrukking!

Selecteer uw gewenste textielstuk, kies kleur, maat, hoeveelheid en de plek waar uw logo of tekst moet komen, voeg uw bestanden bij en bestel! Kies hieronder uit ons assortiment of kijk hier naar het volledige aanbod.

ons assortiment

LET OP! Onze webshop wordt iedere week aangevuld met nieuwe artikelen, kunt u een artikel niet vinden? BEL ONS!

Check onze socials!

Wat speelt er op het kantoor af? Welke samenwerkingen zijn wij aangegaan? En van welk evenement zijn we deze maand trotse sponsor? Je vindt het allemaal op onze socials, waar we steeds iets persoonlijks, professioneels en praktisch willen laten zien. Je kunt ons volgen op: