Laatste winnaars 5-jarig jubileum actie

Wij hebben besloten om de laatste 2 weken van ons 5-jarig jubileum actie geen lunch/diner bon t.w.v. €50,- te verloten, maar gaan wij dit bedrag schenken aan 2 goede doelen.
Het eerste bedrag schenken wij graag aan Stichting Isabel. Deze stichting blijft stilstaan bij het verlies en het gemis van ouders die hun kindje verloren zijn en helpt ouders door op de meest donkere dagen hun hart te verwarmen. Een glimlach toveren op de gezichten van ouders die een kindje verloren zijn, dat is de gedachte achter Stichting Isabel. Lees meer over het doel en het ontstaan van de stichting op: www.stichtingisabel.nl.
Het tweede bedrag schenken wij aan De Wondere Wereld. Dit is een kleinschalig woon- en werk plek voor jongeren met een verstandelijke beperking. Het initiatief de Wondere Wereld wil een plek bieden waar jongeren met een verstandelijke beperking, in alles wat zij doen, zichzelf mogen zijn. Met als basis geborgenheid en veiligheid. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens verder rond op de website: www.de-wondere-wereld.nl.
Carmen van Mossel, Merel Durand en Wilma van Leeuwen.. heel veel respect waar jullie mee bezig zijn! 🙏
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.